Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C. doet het met Lorde

Door Astrid op 15.03.2014

Ow yeah MAC Cosmetics en Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde slaan de handen in elkaar en brengen deze zomer een limited-edition make-up collectie uit!

All of a sudden is Lorde overal, écht overal! Ook the wonderful people @ M.A.C. hebben dat opgemerkt en zijn wel erg in love met de zangers haar look. Als iemand the black lips trend onder de knie heeft dan is het Lorde wel. Uit welke producten deze lijn precies zal bestaan, is nog niet helemaal duidelijk, maar ik denk dat we er wel van kunnen uitgaan dat er een dark shade of lipstick zal tussenzitten.

Lorde ziet het alvast helemaal zitten:

"I have loved M.A.C. Cosmetics since I was a little kid. I remember saving up to buy my very first MAC lipstick [Snob] at 14, and it was used by about 20 of my friends! MAC has a very clear aesthetic, that has always felt fashion forward to me. So I was really excited to work with them on these products, which I use pretty much every day and night. I hope you will too." - dixit Lorde @ The Cut -

Voorlopig is het nog even wachten op de officiële lanceringsdatum, maar wij zijn alvast helemaal excited. Laat maar komen die donkere lip shades & crazy dip-dye nail colours!

Foto’s © The Cut & Refinery29.

page loaded