Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Less is more

Door Tiany op 15.03.2014

Ladies, ik heb goed nieuws voor jullie. De periode van uren in de badkamer te spenderen is over! De nude make-up look is weer helemaal in, maar onder 1 voorwaarde: it can’t be boring! Hier is een klein overzicht van hoe je je eigen nude beauty look kan personaliseren.

1. Een lippenstift die een beetje nonchalance toevoegt aan je uitstraling. Pourquoi pas! Voor diegenen die subtiele kleuren verkiezen is er het Basic Chic palet van Lancôme. Ladies die een meer gedurfd accent willen toevoegen aan hun beauty look kunnen kiezen voor het Creative Chic palet. Een pittig gamma met koraal-, framboos-, en paarse tinten waaronder deze Framboise Etoile. De Lip Lover is verkrijgbaar in alle parfumerieën voor € 25,-. Opgelet! Wel pas vanaf april beschikbaar.

2. Meet Miss Daring van Givenchy. Ze is op zoek naar sensatie en is tot alles in staat. Van dansen op tafel tot skydiven. Haar rood is Daring Fuschia, een vibrerend en intens fuschia met een hoog couture gehalte. Verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 30,50. 

3. Lippenstift versus lipgloss dilemma? Dan is deze 2-in-1 Lip Fixation Passion van Jane Iredale de ideale oplossing. Een lippenstift die perfect blijft zitten en een gloss die overheerlijk smaakt. De Lip Fixation is verkrijgbaar in erkende schoonheidsinstituten voor € 30,-.

4. Looking for a gloss met een wetlook-glans? Good news! Yves Saint Laurent heeft de lijn Gloss Volupté uitgebracht. Een oneindige reeks van onweerstaanbare kleuren en 3 soorten glans waaronder deze Iridescent. Leuk detail is dat deze is uitgerust met een unieke applicator in de vorm van een mond en ervoor zorgt dat de lippen in 1 enkele handbeweging perfect worden vormgegeven. De Gloss Volupté is verkrijgbaar in alle parfumerieën voor € 30,50.

5. Ben je op zoek naar de ultimate eye look? Dan is de oogschaduw Party of Pastels van M.A.C. de perfecte oplossing. By the way, deze valt perfect te combineren met bovenstaande lippenstiften. De oogschaduw vind je voor € 41,- bij M.A.C

Met medewerking van Céline Radelet.

Topfoto © Pinterest.

page loaded