Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oh my GOSH!

Door Tiany op 13.03.2014

Oh my gosh, wij kunnen niet meer wachten om onze kleurrijkste kleding van onder het stof te halen. Weg jassen, bye bye laarzen & ciao wollen truien. Natuurlijk moet al dat zomers moois gematcht worden met bijpassende make-up. GOSH weet precies wat we nodig hebben. Kijk maar eens naar hun nieuwe zomercollectie. Summer, Belmodo is ready for you!

De Forever Eyeshadow Stick is dé manier om een zomers kleurtje te geven aan je ogen. De oogschaduw is zeer makkelijk aan te brengen en ook te blenden, zo kan je zelfs meerdere kleurtjes combineren. In de zomer is waterproof een must en door de maximale pigmentatie blijft hij urenlang zitten. De sticks zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, van neutraal beige tot fel groen. De Forever Eyeshadow Sticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 9,79,-. 

De Frosted Nail Lacquer komt in 5 frisse pastelkleurtjes. De nail candy haalt zijn inspiratie bij het strand. Je nagels lijken net in glitterzand gedipt. Verkrijgbaar voor € 7,29,- bij Kruidvat.

Superhandig is de Quattro Eyeshadow om je meest verbluffende look te creëren. De oogschaduw heeft een hoge kleurintensiteit zodat je je ogen niet moet bedekken met lagen poeder om het gewenste resultaat te krijgen. Tip: gebruik een combinatie van de 4 kleuren voor een zomerse en frisse versie van de smokey eyes. Verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 10,99,-. 

Oh no no girls, dit is geen nagellak, dit is lippenstift! Dit nieuwe product Lip Lacquer imiteert het effect van nagellak op je lippen. Ze komen in 8 langhoudende kleuren, van nude colors tot fel fuchsia en zijn verrijkt met arganolie en vitamine E. Te vinden bij Kruidvat voor € 8,49,-.

Neem zeker eens een kijkje op de website van GOSH om al hun producten te ontdekken. Let the make-up shopping begin

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded