Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black lips voor beauty dare devils

Door Loes op 11.03.2014

Eens was het de kleur lipstick die enkel was weggelegd voor gothics, punkers en andere duistere types die ronddwalen in je stad. Maar black lipstick maakt zijn revival and yes I’m loving it.

Deze keer komt de zwarte lippenstift in een elegant jasje. Black lips zijn chique, stijlvol en allesbehalve grungy. Nuja … mits de juiste styling en attitude natuurlijk. Het is een beauty trend voor de durvers onder ons maarrrrr geschikt voor iedereen. Deze trend past bij alle types: zowel blondines, brunettes als donkere ladies. Everybody will rock this trend

Focus on the lips

Er is maar 1 gouden regel bij het dragen van deze trend: hou de rest zo clean mogelijk en leg enkel de focus op de lippen. Vermijd alles wat zwart is rond je ogen, alleen een tikje mascara is toegestaan. Voor kohl en oogschaduw geldt een absolute nultolerantie

Where to buy?

Ondanks dat zwarte lippen herhaaldelijk op de catwalk worden gespot, is het niet zo makkelijk om zwarte lipstick te scoren. Kies altijd voor een goede kwaliteitslippenstift als je voor zwart gaat. Wanneer de lipstick niet mooi dekt, zie je al heel snel vlekken en vegen omdat de kleur zo donker is.

1. Als er 1 beauty label is waar ik altijd op kan vertrouwen, is het wel M.A.C. Uiteraard hebben zij zwart in hun assortiment, welliswaar niet in een gewone lipstick maar in een tubetje. Deze lip cream is hoog gepigmenteerd en kan je ook mengen met andere kleuren lippenstift. Experimenteerfun? Yes please! M.A.C. - € 15,-.

2. Nieuwe beautyverslaving en naar mijn mening beste lipstick op aarde: Limecrime. De kleur Styletto is zonder twijfel de best dekkende lippenstift die je kan vinden. Pinky swear! Limecrime - $ 18,-.

3. MDM Flow Di La La is hels zwart en de meest creamy variant op de markt. MDM flow is een beauty merk dat heel goed aansluit bij de hip-hop scene. Ohja, en heb ik al gezegd dat deze lipstick ook nog eens heel lekker smaakt ook? MDM Flow - $ 18,-.

Ik ga alvast voor een zwarte zomer en ben nog ienemiene mutten aan het doen uit mijn lipstick top 3. Ben jij overtuigd of aanschouw je deze trend toch liever vanaf de zijlijn?  

Foto's © Pinterest.

page loaded