Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backstage Beauty bij Estée Lauder

Door Tiany op 09.03.2014

Creëer een lovely catwalk look zoals de modellen het deden! We checkten de beauty sessie van Estée Lauder. Tom Pecheux, de creative director, zorgde voor de mooie dollfaces tijdens de modeshow van Anthony Vaccarello’s SS2014 collectie op Paris Fashion Week.

Voor dat vleugje artwork op je eyes, heb je Pure Color Eyeshadow Duo in de kleur Moons en Gelée Powder Eyeshadow in Fire Sapphire nodig! Bestudeer de afbeelding en na enkele keren proberen lukt het sowieso! Voor je wenkbrauwen gebruik je Automatic Brow Pencil Duo om ze zo natuurlijk af te lijnen.

Up to the lips! Ontdek de nieuwe Envy Lipstick in de Insatiable Ivory kleur vanaf apri!

Voor de blushy cheeks kies je de kleur Sensuous Rose. Maar, niet zonder mooie teint of course! Dankzij de Double Wear Stay-In Place Flawless Concealer en de Lucidity Translucent Loose Powder geef je je gezicht een natuurlijke tint die voor een frisse, matte look zorgt.

Om je huid toch clean en pretty te houden, gebruik je best ook zachte dagcrèmes. ‘s Nachts gebruik je de Advanced Night Repair crème, en ‘s ochtends de Pore Minimizing Skin Refinisher en Supreme Global Anti-Aging Crème!

Wil je de perfect nails erbij? Pure Color Nail Lacquer in Ballerina Pink of Red Ego geven je romantic nails!

De make-up look past obviously bij de strakke geometrie en de zwarte en rode kleuren in Vaccarello’s collectie. Het is vooral een very natural look, op het geometrische ooglijntje na!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded