Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smells like Peace

Door Michael op 06.03.2014

Als er 1 afrodisiacum is dat altijd werkt, dan is het AXE, ofwel de bestseller onder de mannengeuren. Het zeer welriekende merk lanceert een campagne die moet aanzetten tot meer love & peace. Daarom start het brand met een very peaceful slogan, simpelweg: “Make Love Not War” waarbij het jongeren samenbrengt om de wereld te verbeteren. 

AXE-fan Archibald De Coster zet zich alvast op een originale manier in voor Peace One Day, een internationale non-profitorganisatie, bekijk de video hieronder and get inspired!

Axe roept zo miljoenen fans op hun steentje bij te dragen aan Peace One Day en op die manier van Peace Day (zondag 21 september) een gevestigde waarde te maken. Een initiatief dat aanzet tot wereldwijde solidariteit en interculturele samenwerking. Want alleen zo kunnen gemeenschappen van over de hele wereld ondersteund en geholpen worden!

In het kader van de gelijknamige lijn, richtten ze ook een wedstrijd op waarbij jij de Peace Hero Award kan winnen! Bovendien krijgt de winnaar een ticket voor de super exclusive Jimmies 2014, ofwel de Jim Awards waarvoor tickets zelfs niet te koop zijn! En, guess what, de winnaar mag LIVE on the big screen de Peace Hero Award in ontvangst nemen! Reden genoeg om een peace warrior te worden en van de wereld a better place te maken.

Maar of je nu meedoet of niet, de Make Love Not War lijn bevat een deo body spray, een anti transparante deo én een shower gel. Laat je boyfriend nog zwoeler ruiken dankzij deze warme, maar mysterieuze geur van citrusvruchten, nootmuskaat en cederhout. Make him smell good dankzij AXE en spread the peace and love!

Wil jij de AXE Peace Hero worden? Speel gewoon mee via de website van Axe! En ladies, schrijf die boyfriend maar gewoon in ... wink

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded