Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomer in geuren!

Door Angelique op 04.03.2014

Om the start of summer te vieren, lanceren de grootste parfummerken variaties op hun klassieker die je instant in een sunny funny mood brengen. We geven jullie 5 fragrances die je zeker moet leren kennen dit seizoen.  

1. Dior loves flowers. De nieuwe Miss Dior Blooming is een ode aan de jurk met kleurrijke bloemenpatronen die Raf Simons ontwierp. Dit nieuwe parfum haalt zijn inspiratie uit een groot lenteboeket pioenrozen. Haute couture in een mooi flesje. Verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 77,- (50ml). 

2. Essence Aromatique van Bottega Veneta is een nieuwe interpretatie van de klassieke Eau de Cologne. De fragrance combineert een frisse bloemengeur met een aromatisch aspect. Perfect voor wie een relaxte en mondaine levensstijl leidt. € 69,94,- (50ml) te verkrijgen bij de parfumerie. 

3. De rode variant van de klassieke CK one is heel energiek, maar ook gewaagd en intens. Met fruitige accenten als watermeloen en bloemige toetsen als viooltjes. Verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 37,22,- (50 ml).

4. Elke fashionista draagt dit seizoen violet rond haar hals. Met toetsen van blauwe bessen en viooltjes geeft Kenzo een geur aan de kleur violet. Verkrijgbaar bij Planet Parfum voor € 67,- ( 50ml). 

5. Marc Jacobs lanceert dit voorjaar zijn nieuwe limited edition geuren, Daisy Delight Edition en Daisy Eau So Fresh Delight Edition. 2 sprankelende, zonovergoten geuren die niet kunnen ontbreken in een happy life. Daisy delight edition voor € 61,06,- (50ml) en Daisy Eau so fresh voor € 66,61,- (75ml) verkrijgbaar bij de parfumerie. 

Topfoto © Dior.

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded