Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natural beauty

Door Tiany op 01.03.2014

Dit voorjaar gaan we voor een gezonde, frisse en vrouwelijke make-up. De gothic grunge look van FW2013 maakt plaats voor een frisse kijk op schoonheid. Subtiele kleuren en een natuurlijke uitstraling. Het gezicht oogt niet langer jongensachtig, maar innemend vrouwelijk en fris. Wat voorziet M.A.C. dit voorjaar voor je look?

"Dit seizoen gaan we schoonheid niet opnieuw uitvinden maar ze onthullen en blootleggen" - aldus Lune Desnoyers, M.A.C. Make-Up Artist -

Ruw, robuust en gezond waren de meest gehoorde beschrijvingen backstage dit seizoen.

"Wat je dit seizoen ook doet, je teint moet er zomers fris en stralend uitzien." - zegt Tom Pecheux van M.A.C. - 

Weg met de gebruinde look, dit voorjaar gaan we voor een romig-, roos of perzikblosje gemixt met crémenuances. Om de Day-Glow op de huid te toveren gebruik je highlighters. Je werkt de minimalistische look af met een natuurlijke, mooie blos, net alsof je even gaan sporten bent.

De kleuren van dit seizoen zijn koele en warme tinten die het gelaat oplichten. Lila en perzik zijn de nieuwkomers, gecombineerd met eierschaaltinten. De M.A.C. CC Thrue Colours hebben een natuurlijke affiniteit met de huidtint.

De kleur van dit seizoen is wit, het is mooi en puur. Het glazige wit en de lichtreflecterende make-up zijn perfect om de contouren van de wangen mee af te tekenen. Het Light FX effect zorgt voor een frisse en stralende look bij de moderne vrouw. Door flitsen van wit, goud en zilver, glitter, glans en rijmeffecten krijgt de make-up een avantgardische mood.

Het accent van de hoekige, mannelijke oogopslag verschuift naar een subtiele speelsheid. Liner, mascara's en kohl worden gebruikt voor een meer vrouwelijke benadering. It's a New Eye-Deal.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded