Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kenzo Homme Night

Door Michael op 26.02.2014


We love Kenzo! Zoveel is zeker en nu zelfs nog een beetje meer. De mannen onder ons zijn lucky bastards, want hun nieuwe parfum is werkelijk verbluffend! Maak kennis met het parfum Kenzo Homme Night.

Een kruidige mix van kardemom, pompelmoes en koreander. Subtiel, meeslepend en een Oosterse toets. Voeg daarbij de essentie van geranium en alsem bij, opgevuld met een tikje mango en je hebt het compleet. Deze Homme Night van Kenzo is een compleet nieuw parfum en bouwt niet verder op de bestaande geuren. Wel is het aanvulling op het rijkelijke geurenassortiment chez Kenzo. En we love it!

Ben je toe aan een nieuw parfum? Of is je BFF, hubby of lover rijp voor 'een stapje verder on the perfume side?' Dan is Kenzo Homme Night de perfecte fles om in huis te halen! 

Neus van het parfum is de Fransman Dominique Ropion. Hij stond al eerder aan de wieg van geurtjes als Jungle Elephant van Kenzo, Lalique Le Parfum, Euphoria van Calvin Klein, L'Homme van Yves Saint Laurent, Trésor in Love van Lancôme, Invictus van Paco Rabanne en vele anderen. 

Benieuwd wie er zal kunnen weerstaan aan de lokroep van de Kenzo verleiding. Want verleiding en sexiness is waar het allemaal rond draait met dit parfum. Oh yeah!Bij de lancering van een nieuw mannenparfum hoort natuurlijk ook een nieuw gezicht. Niemand minder dan Nicolas Baisin is de verpersoonlijking van de Kenzo Homme Night man. Tijdens de Belgische voorstelling was Nicolas trouwens aanwezig! Nicolas is vooral gekend als model, topatleet en iemand die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. 

Voor deze Kenzo campagne trok de volledige ploeg richting Bangkok. Baisin werd gevraagd als gezicht maar hij moest niet enkel mooi wezen en lachen. Nope, deze keer draait alles om verleiding. En die verleiding hoeft voor Kenzo niet alleen serieus en sexy te zijn. Ze mag ook gerust grappig en eigenwijs zijn. Net die key elementen zijn vertaald in de tv-spot. Instant smile for sure!

Danseres en actrice Blanca Li was verantwoordelijk voor de de choreografie. Ze deed Nicolas dansen, ook al is hij helemaal geen danser. Dat alles pakt ze met humor aan en dat werkt! Regisseur was Patrick Guedj, een man die zegt dat hij niet weet hoe hij moet verleiden, maar die desondanks weet hoe hij het verleidingsspel kan vastleggen op film. Kortom, de perfect collab om het nachtelijke ritme van het brand new Kenzo parfum te showen. 

Het parfum is verkrijgbaar in de parfumerie vanaf nu

Foto's © Maeva Delacroix.

page loaded