Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

L’Occitane goes charity

Door Tiany op 25.02.2014

L’Occitane en Provence is een verzorgingslijn met veel elegance.

Hun zeepjes, handcrèmes en lotions zijn gemaakt uit natuurlijke producten die je huid verzachten en delicious doen ruiken. Geen overweldigende vanilla odours, maar authentieke verzorging met een vleugje Provence

Het merk is ook eco-conscious én heeft haar eigen stichting die zich inzet voor vrouwen.

Hun kenmerken zijn authenticiteit, respect en sensitiveit en nu geldt dat voor zowel het merk als de stichting.

Ze zetten zich vooral in voor slechtziende en blinde vrouwen. Met hun fondsen leren ze de vrouwen in Burkina Faso o.a. om zeep te maken, maar ook om zelf activiteiten op te starten. Vrouwen helpen gelukkig te worden, te leren lezen en schrijven? We’re in.

Als je tijdens je volgende shoppingtrip dus niet kan kiezen welke handcrème te kopen ... Je weet wat je te doen staat! Je verzorgt je eigen handen maar je draagt ook bij tot het goede doel!

Op zaterdag 8 maart, International Women's Day, kan je een fundraising soap kopen om je zeepje bij te dragen. De opbrengst van dit honey shea butter zeepje gaat voor 100% naar het goede doel, speaking of real charity!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded