Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Feel good in your skin

Door Tiany op 24.02.2014

I went from zero, to my own hero. You held me down, but I got up (hey!) Already brushing off the dust. En dat doen we met het nieuwe douchegamma van Nivea! Transformeer je naar een wereld ver weg van alle stress waar je 100% kan genieten.

Now I'm floating like a butterfly. Yess, want de milde verzorgingsproducten hebben een heerlijk lichte textuur en een fris parfum dat je huid volop hydrateert en alle zintuigen intens prikkelt. You’re gonna hear me roar of joy!

Er zijn 4 nieuwe doucheproducten voor vrouwen en 1 voor mannen. Allemaal bevatten ze Hydra IQ wat beschermt tegen uitdroging. Jouw doucheritueel wordt a moment of joy.

Wie kent er nu niet de ultieme ‘blauwe pot’ van Nivea? Het herkenbare parfum en smeuïgheid zit nu in een douchecrème vervat. De Nivea Creme Care 250 ml. kost € 2,99. Got a sensitive skin? Dan is de Nivea Sensitive Crème iets voor jou. 250 ml. is te koop voor € 2,90.

Hou je van exotische geuren en ver vervlogen stranden? Kies dan de Nivea Supreme Touch, kostprijs: € 2,90 voor 250 ml. Want a wave of freshness en energie? Zoek niet verder dan de Nivea Pure Fresh, hij is de jouwe voor maar € 2,99. Voor de mannen is er de Nivea Men Original Care, verzorgende douchecrème verrijkt met al het goede van Aloë Vera. Je betaalt € 3,39 voor 250ml.

Feel like a king or queen met een zijdezacht velletje. Geniet intens van iedere douchebeurt!

Foto's © Katy Perry - Roar en Nivea.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded