Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Love your Selfie

Door Angelique op 23.02.2014

Feeling good is looking good. Hebben jullie ook een verkeerd beeld van schoonheid? Lijkt iedereen mooier, slimmer en leuker dan jij. Come on girls, believe in yourself

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen mooie kanten.  Vergelijk jezelf niet met anderen maar be yourself. Echte schoonheid straal je uit en dat is ook waar de campagne “Tijd voor echte schoonheid” van Dove al 10 jaar voor staat. Deze verjaardag vieren ze met een leuke selfie wedstrijd. Say What? Neem een foto van jezelf, zonder make-up en effecten, gewoon puur. Post jouw selfie op Instagram, gebruik #doveyourselfie en maak kans op mooie prijzen. Love yourself and post your selfie.

Toch een beetje bang om ervoor te gaan. Kijk dan zeker eens naar de Selfie video hieronder. Waarin studenten en hun moeders gevraagd worden om een selfie te nemen. Deze selfies worden beoordeeld door anderen. Het leuke aan deze challenge is dat de meisjes een beter beeld krijgen van echte schoonheid en hun unieke kenmerken ontdekken. 

 
Bericht door Dove.

Verstop je niet meer achter make-up en geef de wereld een beeld van echte schoonheid. Post your selfie and love your selfie! Check ook de Instagram van Dove!

met medewerking van Ellen Aernouts

page loaded