Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smells like Summer

Door Tiany op 21.02.2014

The sun is shining, the weather is sweet. Not really. Maar zo lijkt het wel als jij de kamer inloopt met 1 van deze zomerse geurtjes op. 

1. Dit seizoen krijgt het legendarische parfum Insolence van Guerlain een gekke look. Het flesje van Insolence Crazy Touch werd helemaal versierd met felroze polkadots. De geur bleef onveranderd. Viooltjes, bosaardbeien en oranjebloesem zorgen voor een pittig vrouwelijk accent. Get crazy with Guerlain. Verkrijgbaar in de parfumerie voor € 79,- (50ml). 

2. Het nieuwe parfum van Balenciaga, Rosabotanica, haalt zijn inspiratie uit de rozentuin. Het flesje is een echte piece of art. De dop en het parfumbuisje is zwart-wit, het flacon daarentegen is gedecoreerd met exotische bloemen. Gezicht van het parfum is Kristen Stewart. Does Robert Pattinson also come with this scent? Verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 58,33 (30ml). 

3. Cerisier Rouge van L’Occitane is heerlijk fris en fruitig zoet. Voor deze zonnige geur werden alle zomergeuren in 1 flesje gegoten, lentebloemen, zomerkersen en citrustoetsen. Verkrijgbaar bij L’Occitane voor € 45,- (50ml).

4. Hello tiger. Door Exotica van Roberto Cavalli te dragen, waan je je ergens op een exotische locatie. De geur is een combinatie van mango en exotische bloemen. Beschikbaar bij de parfumerie voor € 72,17 per 75 ml.

5. Het nieuwe zusje in het See by Chloé assortiment, Eau Fraîche, is very girly. Het flesje is dit maal zachtroze en gevuld met een boeket aan heerlijke bloemengeuren als appelbloesem en jasmijn. € 47,72 voor 30 ml. verkrijgbaar bij de parfumerie. 

Topfoto © Balenciaga.

Met medewerking van Catherine Heijens.  

page loaded