Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smiling faces @ the Belmodo x Dior beauty school

Door Tiany op 18.02.2014

Wauw, geweldig, formidabel. Zo was de Belmodo x Dior beauty school maandag 17 februari in Brussel. 5 duo's kregen de beautyavond van hun leven en mochten de Dior headquarters binnentreden. Veel roze, flower scents & macarons, zo werden de happy Belmodo fans with a lot of love ontvangen. En dan heb ik het nog maar over de entréeJealous already? Wait, there's more! 

Thank God for Sylvie en Patricia, de 2 Dior professionals die de Belmodo lovers dé ultieme les in gelaatsverzorging gaven. Van het volledig demaquilleren tot de perfecte basis voor de Trianon make-uplook.

Funny faces & fierce physiques, want in zo'n 3 uurtjes werden de ladies klaargestoomd tot echte flower bombs, dit met de nodige beautyvragen die ze op Tiany en de Dior professionals afvuurden. Met een paar helpende handen werkte iedereen hun eigen make-up tot in de puntjes af. Een beetje zwoegen en zweten is perfect om de week glamoureus à la Dior in te zetten denk ik dan.

De Belmodo x Dior beauty class zat vol very focused ladies die maar 1 doel voor ogen hadden: een stralende huid door Capture Totale Dreamskin én een mooie, fleurige make-up met de nieuwe Trianon lentekleuren.

Mission accomplished! Want naast een paar kreetjes, zuchtjes en wauw-tjes brachten alle Belmodo lovers het er supergoed vanaf. Well done! Een keer goed klinken met een glaasje of the finest champagne was dan ook the thing to be done op het einde van de avond.

En de vraag der vragen: What's in the bag of a Belmodo lover going to beautyschool? Een Capture Totale Dreamskin natuurlijk! Dior verwende alle ladies met een mooie goodiebag als afsluiter van een topavond. Tiany deed al een proeftestje op voorhand. Ben je benieuwd hoe zij het ervaarde? Check het hier.

Foto's © Belmodo.

Met medewerking van Jilke Juliens. 

page loaded