Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stay Young Forever

Door Tiany op 17.02.2014

Which women doesn't dream about de eeuwige jeugd? Jammer genoeg kampen we op een bepaald moment allemaal wel met verouderingsverschijnselen als haaruitval, vergrijzing en rimpeltjes. Gelukkig bestaan er allemaal middeltjes om die tekenen tegen te gaan. Discover hieronder enkele anti-aging producten.

1. Deze Babor Lift Express Fluid reduceert de rimpeldiepte tot 58% door de activerende bestandsdelen. Breng het product na de reiniging en voor de verdere verzorging of your face aan.

2. De Diadermine Lift+ Direct Effect verstevigende dagcrème brengt een onzichtbaar verstevigend net over de huid waardoor deze er meteen strakker uitziet. De krachtige ingrediënten gaan ook op long term de huidstructuur verbeteren.

3. De Super Multi-Corrective Cream van Kiehl’s geeft je huid een instant lift waardoor je een strakkere, zichtbaar verbeterde gladde huid hebt binnen 2 weken. En nog een verdubbeld effect after 1 month.

4. Het Instant Revitalizing Mask van Radical Skincare herstelt je huid en stimuleert die zodat hij grondig gereinigd is en een jeugdige gloed krijgt.

5. Protect je décolleté met dit Masque Mille Décolté Lumière van Marie Galland. Het verbetert de spankracht van de décolté, verstevigt de huid, verzacht de droogtelijntjes, hydrateert en maakt je huid weer elastischer.

6. Don't forget your hands met deze verjongende verzorging Hand-Filler van Filorga.

Met medewerking van Fran Labarque en Maya Bogaert.

page loaded