Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time in a bottle

Door Tiany op 16.02.2014

Damn you, zwaartekracht! De tijd eist veel van je mooie, stralende huid. De 1ste rimpels en ouderdomsvlekjes worden gespot en je huid begint door te zakken. Belmodo to your rescueWij  geven je een lijstje van de nieuwste technologieën om je huid weer fris en jeugdig te maken.  

1. Time in a bottle is de jongste telg in het Philosophy gamma. Het product bestaat uit een klassiek serum waar je zelf het kleine flesje vitamine c8 activator aan toevoegt. Op deze manier wordt de kracht van de ingrediënten op hun hoogste niveau gehouden tot het 1ste gebruik. Zo voelen we ons ‘s morgens ook een beetje een scientist in de badkamer. Te koop bij Ici Paris XL voor € 72,- (40 ml + 2,8 ml). 

2. The Impossible C-Rum van Sampar brengt 5 serums samen in 1. Dit serum werkt preventief en helend tegen de 1ste en de diepe rimpels. Daarnaast is het hydraterend, anti-ouderdomsvlekken en geeft het je een stralende huid. Te koop bij Planet Parfum voor € 69,- (30ml). 

3. De New Youth Infusion serum van Radical belooft je 3 dingen: bescherming, hydratatie en huidversteviging voor een stralend gezichtje. Perfect voor multi-taskers. Te koop voor € 130,- (30ml). 

4. Keep it light with Kiehl’s. Deze Rosa Arctica crème met lichte structuur is perfect voor de gecombineerde tot vettere huidtypes. Het verbertert de stevigheid van de huid en vertraagt het verschijnen van rimpels en lijntjes. € 52 in alle Kiehl’s winkels. 

5. De Ioma Booster Jeunesse is de 1ste verzorging met geïntegreerde instrumentale cosmetica. In het dopje van het flesje zit een sensor waarmee je het hydratatielevel van je huid kan meten. De sensor geeft aan door middel van een aantal opbrandende LED's, hoe vaak je de verzorging moet aanbrengen die dag. Te koop bij Ici Paris XL

Topfoto © Radical.

Met medewerkinge van Catherine Heijens. 

page loaded