Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Nails goes Public Image

Door Angelique op 12.02.2014

It’s that time of the year again: valentijn is op komst. Of je nu een happy vrijgezel bent of over the moon verliefd, het blijft een dillema te kiezen what to do op deze hoogdag van de lovebirds.

Pralines voor de lucky ones en pizza voor de lonely souls? Hou die candy maar uit je dinner plans en laat cupcakes op je nagels zetten.

Happy Nails loves The Public Image is een samenwerking tussen 2 stoere ladies. Elfi De Bruyn en Nele Moens bieden je hét valentijnsevent aan waar je niet in de melancholie van cheesey chick flicks moet verdrinken of in de wijn tijdens het diner bij kaarslicht.

De girls zorgen voor een event waar je je nagels over-the-top kan laten pimpen. Elfi zorgt voor de manicure van je nagels; gaande van parels en glitters tot florals en stickers. Maar je kan ook een spiegelei, watermeloen of cupcakes laten zetten. Het wordt om je vingers bij af te likken. Sounds kitchy, maar dat maakt het juist zo fantastisch. Haal de doll en Disney princess in je naar boven en laat je nagels omtoveren tot mini kunstwerkjes.

Ze ontwierp voor dit event een nagelmenu met 6 crazy designs. Voor wie een voorsmaakje wil van haar creatieve kunsten kan haar succesvolle boek “Happy Nails” even doornemen: van nagellak tot verzorgingstips.

Nele Moens is een babe met een echte laidback attitude. Die heb je nodig in haar concept store voor echte boss ladies, The Public Image. Je vindt er dan ook merken als Black Blessed, Motel Rocks en Sexy Sweaters. De avond belooft alvast de ultieme blend te worden van ladies and babes.

Ze houdt de deuren open voor dit unieke evenement waar 100% girly gecombineerd wordt met de alternatieve, maar relaxte London-vibe van haar winkel.

Watch out! Want plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel een plaatsje in dit hippe nail art salon via [email protected].

Facebook Happy Nails event

Waar

The Public Image
Wijngaardstraat 16
2000 Antwerpen

Met medewerking van Angela Donskaia

page loaded