Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany tested: Dior Capture Totale Dreamskin

Door Tiany op 10.02.2014

Met een badkamer stuffed with lotions, moisturizers en veel andere wondermiddeltjes, kan ik nooit echt klagen over een slechte huid. Voor elk kwaaltje wel een doelgericht product. Just what my skin needs. Maar om de bomen nog door het bos te zien test ik supergraag nieuwe producten uit. 

As you all know, vind ik het een topprioriteit om in een gezond en fit lichaam door het leven te gaan. I really spoil my body from the inside out, maar nu met ouder te worden kan mijn huid ook wel wat outer influences verdragen. Naast een gezond eetpatroon aan te houden, hou ik ervan om mijn gelaat goed te verzorgen.

De fashion weeks komen eraan & there's no time to waste. Een gelaatsproduct dat dan ook doet wat het belooft, is essentieel. No time for skin-disasters, thank you! Ik geloof dat ik de perfecte match heb gevonden. Dior Dreamskin does what it promised! Een age-defying perfect skin creator is het 100%. Van zodra ik het product op mijn hand testte, zag ik meteen alle grauwe plekjes verdwijnen. Talking about a good start, right?

Dior Dreamskin heeft een licht bloemige geur die stilletjes wegebt na het aanbrengen van het product. Afkomstig van de planten extracten uit de exclusive Dior Gardens, by the way. En dan heb ik het nog maar over de zalige geur. De textuur is ook subliem, het voelt aan als satijn op mijn huid. Ik gebruik Capture Totale Dreamskin 1st thing in de ochtend en het voelt alsof er een dun laagje wordt gelegd op mijn huid, die alle plekjes en roodheden wegneemt. A fresh & clean start, zo lijkt het. 

The great thing is dat mijn make-up super goed zit on top of it. Hooray! Want het is echt soms een hele zoektocht naar een goede match tussen een toch super hydraterende crème waarbij je make-up er nog steeds flawless uitziet. Dior Dreamskin is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes, definitely worth trying

Wil je meer weten over dit product? Klik hier om Dior Capture Totale Dreamskin te ontdekken. Wil je de full beauty experience? Maak dan kans op een Belmodo x Dior beauty school avond in Brussel. Schrijf je hier in en wordt ondergedompeld in Dior beauty products

page loaded