Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anatole Rainey nail designer voor Dior

Door Tiany op 08.02.2014

Dior breidt hun beautyteam uit met de geroemde manicurist Anatole Rainey. Als allereerste mag hij zichzelf ‘Dior International Nail Designer’ noemen.

Rainey is eigenlijk heel toevallig in het vak gerold. Met zijn diploma kunstgeschiedenis van de University College London op zak, trok hij naar Parijs pour apprendre le Français. Eenmaal aangekomen ontdekte hij de magie van fashion shoots. Rainey schildert en tekent enorm graag en leerde de kneepjes op gebied van manicures via vrienden.

Het mag niet verbazen dat Dior deze designer aan hun beautyteam toevoegt. 2013 was ook hét jaar waarin nail-art de Big Breakthrough kende. Op de catwalks waren de nagels van alle modellen een mini kunstwerk op zich. Ondertussen pendelt de ontwerper tussen Londen en Parijs. Hij werkte al voor prestigieuze magazines als Vogue, Dazed and Confused, Numéro ID, Vanity Fair en Glamour. 

Hij verzorgde al de manicure voor veel celebs als Kate Moss, Cate Blanchett, Keira Knightley, Gisèle Bündchen, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham en zelfs the 1 and only Brad Pitt. We're jealous! Allemaal waren deze sterren vol lof. Wij zijn alvast very curious wat zijn samenwerking met Dior gaat brengen. 

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded