Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beautygeheim van de sterren onthuld

Door Michael op 06.02.2014

Altijd al willen weten hoe de biggest stars uit Hollywood toch hun lichaam tip top krijgen na hun zwangerschap? Of hoe ze erin slagen er stralend en gezond uit te zien? Buiten een hectische planning aan fitness, aangepaste dieetgewoonten en een karrevracht aan pilates en yoga smeren ze steevast hetzelfde product, Bio-oil.

Dit beauty product vermindert littekens en huidstriemen. Bio-oil bestaat uit plantaardige oliën, vitamines en het unieke PurCellin Oil. Dat laatste is synthetisch ontwikkelde stuitklierolie van eend en zorgt voor het magische middel om littekens te verminderen én huidstriemen tegen te gaan. De formule bevat o.a. goudsbloem, lavendel, kamille en rozemarijn. De vitamine A bevordert de elasticiteit en textuur van de huid, terwijl de vitamine E fungeert als anti-oxidant en de huid soepel en zacht maakt.

Hoe sneller je Bio-oil gaat aanbrengen, hoe sneller het werkt tegen littekenvorming. Maar ook bij oudere littekens kan je het gebruiken. Na slechts 2 weken gebruik zou je al resultaat moeten zien! Voor zwangere vrouwen vormt Bio-oil het perfecte middel tegen die vervelende huidstriemen. Je verzorgt die striemen zowel preventief als wanneer ze tevoorschijn komen. Aanbrengen is supersimpel, je wrijft het product in cirkels over het litteken, of de te behandelen huid. Je mag het trouwens zo goed als overal op je lichaam gebruiken en kan het ook makkelijk door je dagelijkse huidverzorging mengen. Je krijgt het beste resultaat wanneer je het 3 maanden lang 2 keer per dag gebruikt.

Ook Kim Kardashian is compleet overtuigd van Bio-Oil, "It prevents wrinkles around my eyes and stretchmarks over my body". Ook Spice Girl Mel B formuleert het succes van Bio-Oil voor haar in een one-liner "Pregnancy tip for no stretchmarks". Zelfs de Amerikaanse talkshow host Oprah Winfrey kan niet zwijgen over het succes van het magische goedje. Aan het lijstje van celebrity volgelingen voegen we ook nog Sienna Miller, Natalie Portman, Jenniffer Connelly, Helena Christensen, Rachel Zoe en Victoria Beckham. Rachel Zoe & Natalie Portman zijn beiden verzot op de Zuid-Afrikaanse olie van Bio-Oil.

Iedereen is er gek op, ook in ons eigen Belgenlandje. Onder de vaste gebruikers zitten o.a. Erika Van Tielen, Lien Degol én natuurlijk ook Miss T. Tiany smeert het al een tijdje en beschouwt het als 1 van haar beauty geheimen. Wil jij zelf aan de smeerslag? Voor slechts € 11,99 (60ml) of € 19,99 (125ml) koop je het bij de apotheker

page loaded