Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zoem zoem bij Guerlain

Door Angelique op 02.02.2014

Guerlain heeft 3 fantastische producten ontwikkeld om onze huid tiptop te verzorgen. Hoofdrolspeler binnen dit unieke verhaal is de bij. De 2 beste bijenproducten, namelijk koninginnengelei van Sologne en de honing van Ouessant, zijn de hoofdingrediënten van deze vooruitstrevende producten.

Het 1ste product is een koninginnengelei-kuur van 1 maand. De combinatie tussen de gelei en de crème zorgt voor verbluffende resultaten. Na 1 maand is de huid intens gevoed, worden rimpels en lijntjes voor 1/3 weggewerkt en de huid is ook 1/3 steviger. Zelfs na de behandeling blijft men zijn voordelen zien.

De Face Treatment Oil is een verzorgende olie die onmiddellijk smelt op de huid. Die wordt soepel en krijgt zijn perfecte vorm terug.

Laat 2 tot 3 druppels in jouw handpalm vallen en verwarm ze enkele seconden. Wanneer je een liftend effect wil creëren breng je de olie best van binnen naar buiten aan en van de kin naar de oren.

Als je eerder versteviging wil bereiken dan plaats je best je vuisten op jouw wangen en werk met stevige ronddraaiende bewegingen naar omhoog.

Een laatste product in deze familie is het verjongingsserum. Dit serum toont al na 7 dagen duidelijk resultaat wat betreft de elasticiteit & gladheid van de huid.

Alle producten zijn beschikbaar bij ICI Paris XL.

Foto's © Guerlain

Met medewerking Fran Labarque.

page loaded