Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with ... tiny tattoos!

Door Lien op 02.02.2014

2014 is misschien al even bezig, maar er is nog altijd reden genoeg voor goede voornemens. De mijne is misschien een beetje out there, maar stiekem wil ik al heel erg lang een tattoo.

En dan niet zo'n gigantische draak met koi-vissen overheen mijn hele rug, of een halve boom op mijn dij, maar gewoon ... iets kleins en liefs ... Just like me (hashtag angelface)!

Tijd dus voor inspiratie, because I'm in loooove with tiny tattoos! En dus wordt 2014 misschien wel hét jaar waarin ik voor het 1st een tattooshop binnenstap. En er flauwval ook, waarschijnlijk. Voor alles een 1ste keer, toch?


Tiny tattoos zijn zo klein dat ze eigenlijk overal op je lichaam wel passen, maar het allermooist zijn ze toch aan je pols, in je nek, op je vingers of op je bovenarm.

Ook qua kleurenpalet kan je er eigenlijk alle kanten mee uit: simpel zwart, in kleur (rood staat bijvoorbeeld verbazend mooi) of een edgy tattoo in witte inkt. 't Is maar wat je zelf mooi vindt, freedoooom!


Het enige waar ik een beetje bang voor ben (nu ja ... naast de naald natuurlijk - eeehk), is het feit dat ik later spijt zou krijgen van mijn tattoo. Maar daar zit tattoo-lover Marc Jacobs alvast niet mee in. Misschien moet ik maar naar hem luisteren? ...

"Will I regret my tattoos someday? I don't know, but I'm not going to deny myself this pleasure today because of what I don't know in the future." - dixit Marc Jacobs in Rolling Stone -


Als er iemand gespecialiseerd is in mooie, minimalistische tattoos, dan is het wel Ivania van Love Aesthetics. De stijlvolle, strakke lijn die ze op haar onderarm liet zetten, is ronduit gorgeous!


So tell me, tell me, heb jij 'n tattoo? (Deed-ie pijn??) And if not ... wil jij er 1 of ben je toch niet zo'n fan?

Foto's via © Tumblr, The Blonde Salad & Love Aesthetics.

page loaded