Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#perfumeladies

Door Bieke op 31.01.2014

Gebruik je ook al jaren je zelfde parfum en ben je toch toe aan een nieuw geuravontuur? Laat je inspireren door a celeb's life! Niet altijd makkelijk om jouw ideaal aroma te ontdekken. Daarom helpt Belmodo je alvast op weg met 5 uiteenlopende favorieten en een bijpassend Hollywood icoon. Time to spray your pose, dear!

1. Voor ladies met een uitgesproken smaak voor tonkaboon, jasmijn en oranjebloesem is het Eau de Parfum Hypnotic Poison van Dior een aanrader. Uiterst sensueel, zeer intens en een klassieker qua opbouw. Geschikt voor dames als Meryl Streep, Catherine-Zeta Jones en Tina Turner. Verkrijgbaar in de parfumerie voor € 94,- (50ml) of € 135,- (100 ml).

2. Met Flower in the Air van Kenzo haal je een flesje verfijnde bloemen in huis. Centraal element is de klaproos, maar je krijgt er framboos, magnolia, gardenia en vooral veel rozen bij. Ideaal voor Vanessa Paradis en Taylor Swift. Te koop in de parfumerie voor € 56,- (30ml), € 79,- (50ml) of € 108,- (100ml).

3. Sí alla forza! Ja, aan de kracht van het Italiaans parfum! Meet Si van Giorgio Armani. Een geur vol blackcurrant nectar, cypres en een lichthouterige muskus infusie. Goedgekeurd door actrice Cate Blanchett en dus ook goed voor jou. Nu te koop in de parfumerie voor € 60,- (30ml), € 84,- (50ml) of € 110,- (100ml).

4. Wil je een zeer speciaal parfum in huis halen? Check out de Cabotine Fleur Splendide. Dit is een limited edition vol bergamot, freesia, witte perzik, sandelhout, patchouli en muskus. Opgelet this is a reminder want deze very special edition is slechts bij de betere parfumerie nog beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap. Speciaal en vrouwelijk, ideaal dus voor een patchouli type als Lou Doillon. Je shopt dit voor € 47,- (50ml).

5. Jeugdig, fris en avontuur in een flesje? Indeed, we hebben het over Play van Givenchy. Na het succesvolle Eau de Parfum en de Eau de Parfum Intense is het tijd voor een lichtere variant, de Eau de Toilette Play. Een smakelijke mix van perzik, witte bessen, witte iris, zoethoutbloesem en een scheutje muskus. Wedden dat Jessica Biel er 1'tje op haar dressoir heeft staan? Te koop in de parfumerie voor € 48,50 (30ml), € 66,50 (50ml), € 80,50 (75ml).

page loaded