Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Claudia Schiffer in zee met Schwarzkopf

Door Koen op 30.01.2014

Whip your hair back and forth en deze keer zonder dat je haar in een Bob Marley kapsel transformeert. Schwarzkopf komt met 2 nieuwe, verzorgende haarmerken, exclusief ontwikkeld in samenwerking met beauty-icoon Claudia Schiffer. 

The best kept secret onder beauty junkies over heel de wereld is eindelijk onthuld. De 2 nieuwe haarverzorgingslijnen Essence Ultîme en Blonde Ultîme zijn de paradepaardjes waar Schwarzkopf mee uitpakt dit voorjaar. Hoogwaardige formules, een ijzersterke glansfactor en voedende substanties. Bye bye afgebroken en gespleten punten, want als we Mrs. Schiffer haar lange blonde manen mogen geloven, zijn dit wondermiddeltjes tegen stroef, niet glanzend en beschadigd haar. 

Om deze knalformule te creëren, zocht Schwarzkopf raad bij 1 van de beroemdste en succesvolste modellen of the century.

"Hét merk in haarproducten heeft me de kans gegeven om eindelijk mijn eigen, kenmerkende haarlijn te ontwikkelen" - zegt goldie locks zelf -

Niemand beter dan zij weet hoe het haar van een model keer op keer hardhandig wordt aangepakt. Gesteild, gekruld, getoupeerd, gebleekt en gekleurd en dit maar liefst allemaal in 1 dag. Claudia Schiffer's gezonde blonde coupe is haar handelsmerk geworden, waarom dat dan niet vereeuwigen met een geweldige samenwerking with a slice of patriottism?

Het Essence Ultîme-assortiment bestaat uit 5 lijnen voor elk haartype met een afzonderlijke, ultieme verzorging. Zoals de Omega Repair-lijn voor de coupes die altijd een bad hair day beleven maar er is ook een Biotin+ Volume-lijn die maar liefst 80% meer volume in ons haar blaast. 15 expertproducten in een handige en mooie verpakking.

De Schwarzkopf Essence Ultîme haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar vanaf februari 2014. 

Foto's © Schwarzkopf

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded