Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Do it yourself with Pronails

Door Tiany op 29.01.2014

Nail art is all over the place en Pronails blijft zeker niet achter. Er is voor elk wat wils.

Voor iedereen on the dark side hebben ze groen, blauw en grijstinten die dan gepimpt kunnen worden met spikes, studs of doodshoofdenstickers. Gelijk wat je kiest, je brengt het best aan op droge nagellak en beschermen met een laagje Gloss it up.

Een ander deel van het gamma is geïnspireerd op de Vlaamse schilders van weleer. Warme kleuren als roestbruin en dieprood worden gecombineerd met zachtroze huidskleuren. Motiefjes kan je aanbrengen met de Nail Art Marker.

Voor nagels in de partymood kan je aan de slag met fluweel of glitters.

Voor de perfecte glitters start je met een basislaag. Breng daarna 2 lagen Nail Polish aan. Strooi de glitters nog voor de 2de laag droog is over de nagels. Druk zachtjes aan en laat minstens 15 minuten goed drogen.

Let the fun begin!

Foto's © Pronails

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded