Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with Cara’s make-up look

Door Astrid op 25.01.2014

Het is couture week in Parijs, daar kan niemand aan ontsnappen. Iedereen is druk bezig met roddelen over wie front row zat - en wie niet natuurlijk -, al die sneakers, de backstage foto’s, … maar tot mijn grote verbazing vind ik niks terug over de make-up looks. Beetje vreemd want how much did we love, love, love de Chanel make-up?

Hoogstwaarschijnlijk liepen er nog enkele andere modellen op de catwalk tijdens de Chanel Haute Couture SS2014 show, maar zoals altijd gaat alle aandacht weer naar de lovely Cara Delevigne en haar sparkly eyes. Waarom ik helemaal wild ben van deze look? Het doet me een beetje denken aan iets wat eens contemporary Edie Sedgwick zou dragen.

Deze look is eigenlijk gewoon een stevige cat-eye met wat glitters onder de ogen, roze lippen en bijpassende blush. Simple yet genius en eenvoudig thuis na te doen!

De glitters zijn natuurlijk the hard part van deze look. Met een gewone glitter oogschaduw verkrijg je nooit dit coole 60's-like effect. Ga langs bij je favoriete make-up shop en sla zeker voldoende make-up lijm in. De Chanel look bestaat voornamelijk uit verschillende zilveren schakeringen, maar natuurlijk kan jij ook experimenteren met goud, groen, blauw, … Let wel op dat de glitters die je kiest groot genoeg zijn. Anders kon je evengoed doodgewone oogschaduw gebruiken en dat effect willen we net vermijden.

Of je de glitters nu met een penseel, een wattenstaafje of gewoon met je vingers gaat aanbrengen, dit wordt gegarandeerd een mess in je badkamer! Wees dan ook echt niet zuinig met de lijm op je ogen. Liever wat te veel op je ogen dan in de helft van de avond moeten merken dat je hele gezicht vol glitters hangt, niet?

Dan rest ons nog 1 vraag: wie durft?

Foto’s © Marie Claire UK, Look Dei VIP & Stylabl.

page loaded