Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Protect the skin you’re in with Superdefense van Clinique

Door Michael op 23.01.2014

Een gezond ontbijt, tanden poetsen en a little exercise. Elke morgen verzorg je je lichaam ten volle. Waarom dan niet je huid? Give your skin a break! Je bent gestresst, vermoeid en je huid moet continu tegen de koude vechten in deze barre wintermaanden. Niemand wordt er bepaald vrolijk van, ook je huid niet. And that shows! Daarom maakt Clinique korte metten met deze lastige winter blues. Het beautymerk lanceert de nieuwe Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer. Het ultieme beautyritueel dat je huid een gezonde start belooft.

Op basis van geavanceerde technologie wil Clinique de huid effectief beschermen tegen de 1ste rimpeltjes alsook, muy importante, de toekomstige beschadiging van ons perzikkenvelletje. De nieuwe crème werkt op meerdere fronten tegelijkertijd: het hydrateert, beschermt én herstelt jouw huid de hele dag lang, over and over again en dit 24 uur lang. Een flinke zonnefilter, antioxidanten én hydratatie. Everything your skin desires.

De Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer is verkrijgbaar in 2 formules, afgestemd op je huidtype, voor ieder wat wils dus. De dagcrème geeft jou een instant glow en voelt heerlijk glad aan. Breng het elke ochtend aan na het 3 Stappen Huidverzorgingssysteem van Clinique. Succes gegarandeerd! 

Foto's © Clinique.

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded