Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty trend: the half-shaved head

Door Kim op 22.01.2014

Voor 1 keer is het niet Miley Cyrus die de aandacht steelt met een nieuw kapsel, maar wel Natalie Dormer (die je ongetwijfeld bekend voorkomt uit het populaire Game of Thrones). De 31-jarige actrice verscheen met haar nieuwe coupe op de red carpet van de SAG awards en trok meteen alle aandacht naar zich toe. Dormer stond gekend om haar lange, blonde lokken - not anymore!


Foto's © Getty Images.

Vermoedelijk komt deze drastische kapselverandering niet naar aanleiding van een break-up, maar wel omwille van haar rol in de 3de film van The Hunger Games. Daarin vertolkt ze Cressida, die een volledig geschoren hoofd heeft dat vol met tattoos staat. Talk about inspiration! Wat vind jij van deze trend?

page loaded