Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tropical Mood met Babor

Door Angelique op 21.01.2014

Me Tarzan, you Jane? Waan je in de jungle met de tropische spring/summer collectie van Babor. Colour your summer met 2 looks: Tropical Spirit en Brazilian Beauty. Kleuren als Copacabana groen, hemelsblauw en Seashell rosé primeren in de collectie.

De 1ste look 'Tropical Spirit' focust op de ogen. Met een miniral foundation egaliseer je de oogcontouren en daarna licht je je blik op met een illuminator. Strijk de Tropical Sun Powder zachtjes uit van het midden van je jukbeen tot het midden aan je oog om zo een zomerse glow te creëren. Op de oogleden breng je de blauwe Oceanic Glow oogschaduw aan. Voor extra glans kan je het witte deel van de oogschaduwstift aanbrengen op je arcadeboog en in de binnenste ooghoek. Op de lippen komt een zacht koraalroze, voor een frisse look. Of heb je liever een lipgloss? De look is compleet met een Samba Pink nagellak.

Ga je liever nog meer exotic? Kies dan voor de ‘Brazilian Beautylook. Met de Tropical Sun Powder krijg je die ultieme vakantieteint. Op de ogen komt een combinatie van metallic oranje en iriserend groen. Breng weer de witte highlight van de oceanic blue oogschaduwstift aan om je ogen nog meer op te lichten. Werk af met een Sea Anemone lipgloss. Done! Don’t you look pretty.

De producten zijn verkrijgbaar in de parfumerie en online

- Tropical Sun Powder: € 25,-.
- Silk Eye Shadow Duo, in copacabana en oceanic glow: € 16,-.
- Lip Gloss Stick in Sea Shell en Sea Anemone: € 17,50.
- Ultra Shine Lip Colour: Tropical Pink: € 22,-.
- Ultra Performance Nail Colour: Samba Pink, Orange Lambada: € 11,-.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded