Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Instant zomersproetjes? ... Check!

Door Lien op 19.01.2014

Voor zij die gezegend zijn met natuurlijke zomersproetjes, embrace them want ze zijn oh-zo-mooi! Ik ben spijtig genoeg zonder freckles geboren, en elke zomerperiode is dat gevoel daar weer: ik. wil. sproetjes! Het liefst van al zou ik ze nog op mijn gezicht willen tekenen ... En geloof het of niet, maar daar bestaan echte beautyproducten voor! Say whaaat?!

Je hebt het goed gehoord, er bestaan speciale potloden die je kan gebruiken om zelf zomersproetjes op je huid te tekenen. En er bestaan dus ook mensen die met fake zomersproetjes rondlopen. Ik weet niet precies hoe dat eruit moet zien in het echt, maar ik ben wel héél benieuwd ...


Foto via © Vogue.

De freckle pencil werd een klein decennium geleden gelanceerd door Lancôme en enkele jaren geleden door Sephora weer opgevist, maar telkens verdwenen ze stilletjes na een waarschijnlijk ietwat tegenvallende verkoop.

Nu gaat And Other Stories de uitdaging weer aan, want voor het komende seizoen brengen zij de "Veiling Fawn Freckle Pencil" (€ 9,-) op de markt! Tadaaaaaa ...


Foto via © And Other Stories.

Kan je niet wachten om de trend zelf uit te proberen? Shop jouw eigen exemplaar dan hier! Maar let wel op, het Stories-potlood is vrij donker en dus misschien niet helemaal geschikt voor jou als je een heel erg lichte huid hebt. 

Dé oplossing voor jullie, light skinned beauties out there, die toch de fake freckle trend willen uitproberen: je kan sproetjes ook perfect nabootsen met een gewoon oogpotlood. Zoek er dus eentje in lichtbruin of nude en ga je gang!

En en en, ga jij het uitproberen? Of ben je toch een beetje freaked out door deze trend?

page loaded