Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Speldjes maar dan anders

Door Astrid op 11.01.2014

Je kent ze wel: die oerdegelijke schuivertjes die je in een multipack koopt voor nog geen euro. Natuurlijk in de kleur van jouw lokken, want de bedoeling van zo’n speldjes is natuurlijk dat ze niet opvallen … tot nu! Ga zelf aan de slag met je lading bobby pins en get inspired:


Ook Emma Stone & Diane Kruger zijn helemaal fan van schuivertjes!

Het leuke van een look als deze is dat hij naast erg goedkoop en makkelijk thuis na te doen is, ook nog eens ideaal is wanneer jij een bad hair day hebt. Iedereen is zo aan het staren naar jouw prachtige hairdo en “oooh wat is zij toch creatief” aan het joelen dat niemand zal merken dat jij eigenlijk gisteren al je haar had moeten wassen. No shame in that!


Kies speldjes die contrasteren met je haarkleur voor een optimaal effect.

Heb je van dat vervelend schuifhaar - net als ik - dan is er maar 1 oplossing: haarlak, haarlak en nog eens haarlak. Investeren in een 2de spiegel in de badkamer is een must en als het zo nog steeds niet lukt, dan zal je versterking - lees: je BFF - moeten optrommelen.

Let wel op: er is ook zoiets als too much schuivertjes … Kies om te beginnen gewoon 1 simpel design, wedden dat je al een tijdje zoet bent! 

Bron: Flair, foto’s © Pinterest.

page loaded