Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rode knallippen

Door Tiany op 11.01.2014

Niets verleidelijker dan een stoere madam met knalrode lippen. Iedereen kan een femme fatale zijn, zeker met 1 van deze lippenstiften!

1. De Mon Rouge van Lolita Lempicka heeft een sensuele textuur, een ongeziene zachtheid en plantaardige ingrediënten. € 29,- in enkele exclusieve verkooppunten. Opgelet! Wel pas vanaf maart beschikbaar.

2. Les couleurs de noir heeft ook voor je lippen een verzorgend, gekleurd product. De Soft Fusion Lip Balm is zacht en hydrateert je lippen. € 14,90 bij de apotheek.

3. The Chic Lipstick van Pupa is een elegante, glossy lippenstift voor vollere lippen met een kristalhelder glanseffect. Hij biedt ook zonnebescherming! € 16,60 in Pupa verkooppunten.

4. Sinds jaar en dag sponseren ze bij M.A.C. mensen die door Aids getroffen worden met hun Viva Glam producten. Hun lippenstift vind je voor € 18,50 bij M.A.C.

5. Volgens Christian Dior is rood de kleur van het leven. Zijn 999 rode lippenstift is een statement van zelfbewustzijn en een voorbeeld van elegantie. € 36,80 bij o.a. ICI Paris XL.

Topfoto © Dior

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded