Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What’s new on the hair front?

Door Angelique op 09.01.2014

Te plat, te krullend, te futloos, te volumineus ... we vinden altijd wel iets dat we niet leuk vinden aan ons haar. Gelukkig zijn er specialisten die zich bezighouden met het ontwikkelen van producten die ervoor zorgen dat we terug van ons haar gaan houden!

1. Het jonge, Londense beautymerk Moroccan Natural heeft een speciale formule voor ons haar ontwikkeld. De Argan Hair Treatment geneest beschadigd haar, het product zit vol vitamine E en het doet ons haar glanzen en schijnen. € 29,- bij Lily.

2. Heb jij een kort kopje? Dan doe je er goed aan de Sculpting Paste van Kérastase eens te overwegen. Je look is flexibel en hermodelleerbaar. De pasta heeft alle controle over de frizzyness en blijft lang op zijn plaats. Warm een kleine hoeveelheid op in je handen en breng aan op droog haar. Breng in model en klaar is kees! € 26,- in de Kérastase haarsalons.

3. De Diamond Oil van Redken is de 1ste verzorgende haarolie zonder siliconen. Hij maakt dof of beschadigd haar weer levendig en glanzend. De glazen fles met unieke pipet zorgt ervoor dat geen enkele druppel van het kostbare goedje verspild wordt. € 40,- in de Redken salons.

4. Een andere interessante olie is de Mythic Oil van L'Oréal professionnel. Hij dient als afwerkingstoets om de Mythic Oil ook buiten het kapsalon te kunnen verderzetten. Hij voedt het haar en brengt een prachtige glans met zich mee. Het is als het ware een parfum, maar dan voor je haar. De geur is bloemig met een sensuele en verfijnde noot. € 34,- bij de L'Oréal salons.

5. Exact 1 jaar geleden bracht Shu Uemura de Volume Maker, een poederborstel voor het haar, op de markt. Voor zijn 1ste verjaardag krijgt de borstel een rood kleedje aan. De borstel zorgt voor een simpele elegantie in je haar. Textuur en volume kunnen met precisie aangebracht worden. € 39,50 in de Shu Uemura art of Hair salons.

6. De zoektocht naar het perfecte blond kan eindelijk stoppen, want L'Oréal ontwikkelde INOA ultra blond. Deze kleuring kan voor iedereen die minder dan 30% grijs haar heeft, duurt ongeveer 35 à 50 minuten en heeft een richtprijs tussen € 35,- en € 55,-. Hij bevat geen ammoniak, is geurloos en kan zuiver blond verkrijgen. Hiep Hoi!

7. Total Results Heat Resist van Matrix beschermt het haar tegen de hitte van stijl- of krultangen. De technologie hydrateert de haarvezels intens en zorgt voor een barrière tussen het haar en de extreme hitte. De Iron Tamer is een gladmakende lotion die het haar prefect beschermt. Aanbrengen op vochtig haar en goed doorkammen. € 12,90 bij Haar-producten.

Wij staan alvast te popelen om enkele productjes uit te testen!

Topfoto © Shu Uemura.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded