Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It is a man’s world!

Door Koen op 08.01.2014

Er is steeds meer beschikbaar voor de mannen in beautyworld en dat vinden wij een aangename evolutie! Mannen mogen zich zeker ook verzorgen, met een dagcrème of een lekker parfum! We like!

Luxemerk Acqua di Parma heeft een prachtig assortiment aan producten die tegemoetkomen aan de behoeften en verlangens van de moderne man.

De luxueuze en kostbare texturen zorgen voor een bijzonder aangename scheerervaring. Acqua di Parma wil van de perfecte scheerbeurt ook een moment van plezier en welzijn voor de man creëren. € 286,- voor de scheerkwast, € 236,- voor het scheermes, € 46,- voor de Shaving Cream, € 55,- voor de hydraterende balsem, € 55,- voor de scheerolie, € 41,-  voor de oogcrème, € 35,- voor de Face Scrub en € 51,- voor de Face Cream.

Na hun dagelijks of wekelijks scheerritueel hebben mannen enkel nog een vleugje parfum nodig en ze zijn good to go! Ontdek hieronder enkele interessante opties!

1. Springfield wordt 25 jaar en dat vieren ze met parfum. Olé! Forever Free is de ideale finishing touch van je outfit. De geur combineert citrus met kruiden en verkrijgt hierdoor een sensuele, warme mix. € 17,99 voor 100 ml bij Springfield.

2. Het is niet de meest voor de hand liggende stap voor een automerk om een parfum uit te brengen, maar Engels luxemerk Bentley is er toch maar lekker in geslaagd. Bentley for men heeft een houtige, frisse geur die perfect past bij de hedendaagse man. € 59,- voor 60 ml bij Prohair.

3. Elegantie en sensualiteit troef bij The One for men van D&G. Het orientaals parfum werd ontwikkeld met de geur van tabaksnoten en verfijnde kruiden. Leuk weetje: Matthew McConaughey is het gezicht van het parfum. Succes bij de ladies gegarandeerd! € 50,88 voor 50 ml bij Parfumswinkel.

4. Voor mannen op zoek naar betekenis en vrijheid is er Bleu de Chanel van Chanel. Het is een tijdloze, houtachtige geur die staat voor kracht en elegantie. € 50,- voor 50 ml bij ICI Paris XL.

Zo heren, tijd om die badkamerkast een beetje aan te vullen!

Topfoto © D&G.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded