Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

1ste hulp bij droog of beschadigd haar

Door Bieke op 06.01.2014

Iedereen krijgt wel eens te maken een bad hair day. Vooral droog, beschadigd of onhandelbaar haar zijn lastig weg te werken. Gelukkig zijn er verschillende beautymerken die er alles aan doen om ons haar weer zacht en glanzend te maken!

1. De filosofie van Syoss is om hardnekkig droog haar op een zachte manier aan te pakken. Restore Deep Repair Hair Bath shampoo van Syoss reinigt het haar en herstelt het met ultieme precisie op celniveau. Voor € 4,99 in de supermarkt.

2. Deze herstellende shampoo van L'Occitane helpt om de beschadigde vezels weer gezond te maken. Het haar wordt steviger en voelt licht aan. € 5,50 op de website van L'Occitane.

3. De haarverzorging van Weleda is natuurlijk en biologisch. De basis van het gamma zijn granen. U hoort het goed! Granen! Meer bepaald haver, tarwe en pluimgierst. Deze shampoo heeft de haver als hoofdbestanddeel en herstelt droog & beschadigd haar. € 10,99 bij Di.

4. Voor extreem beschadigd haar is er de Ultimate Remedy van Shu Uemura. De makers haalden hun inspiratie uit de lotusbloem. Het haar wordt van binnenuit gevoed en is hersteld in zijn stevigheid en flexibiliteit. De shampoo kost € 34,- bij o.a. Clientology.

5. Kérastase gaat een stapje verder door het haar immuun te maken tegen uitdroging. De wortels van de iris worden gebruikt als hoofdingrediënt. Afwerken kan met het masker of met de balsem voor droge punten. € 19,90 in een Kérastase salon.

6. Deze shampoo van Yves Rocher helpt het frizzy effect tegen te gaan en heeft okrazaden als basis. Come again? Inderdaad, de zaden van de okraplant zijn vitaminerijk en hebben een doeltreffende cosmetische uitwerking op het haar! € 5,90 bij Yves Rocher.

En nu enkel nog uittesten welk product er op jouw haar het meeste effect heeft!

Topfoto © Shu Uemura

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded