Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Winterbeauty 911

Door Tiany op 05.01.2014

Winter heeft allerlei voordelen. Je kan sneeuwballengevechten houden, gaan snowboarden of skiën, ongestoord chocomelkskes drinken enzoverder. Helaas is onze huid soms minder tevreden met de vrieskou. Daarom hebben wij enkele ultieme verzorgingsproducten samengesteld.

1. De Miracle Hand Balm van Rituals is ideaal voor wie te maken krijgt met droge handjes deze winter. Je handen voelen zacht aan met dank aan het ingrediënt Glycerine! De combinatie met de geur van witte lotus maakt dit een topproductje! € 10,- bij Rituals.

2. Elk huidtype wordt kwetsbaarder door de koude. Een droge huid is een gevoelige en geïrriteerde huid. Daarom is het belangrijk extra aandacht te spenderen aan je huid. Met de Cold weather Skincare van Radical bijvoorbeeld. Bovenop zijn voedende functie gaat hij ook huidveroudering tegen. Mooi meegenomen, niet? € 115,- bij Cosmeticary.

3. Deze handcrème van Weleda trekt snel in en verzorgt de handen intensief. Hij helpt vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken op de handen te voorkomen. Het hoofdbestanddeel is de olie uit granaatappelpitjes, die olie stimuleert de celvernieuwing. € 8,99 op Vitazita.

4. Caudalie heeft een hand- én nagelcrème. Dit product zorgt voor mooie, zachte en gehydrateerde handen op elk moment van de dag. Ook de nagels worden gevoed, waardoor ze weer stevig en sterk worden. € 14,- bij de apotheek.

5. Winter betekent feestdagen en feestdagen betekenen jammer genoeg ook vaak stress. Geen nood! Aveda heeft een volledige lijn aan Stress-fix producten. Deze body lotion is gemaakt om te ontspannen en de huid een fijn gevoel te geven. € 33,50 in een Aveda salon.

6. Ook onze lipjes verdienen alle bescherming die ze kunnen krijgen tegen de winter. Deze lippenbalsem van Sisley kalmeert onmiddellijk en voedt je lippen intens. De balsem biedt langdurige bescherming. € 40,64 bij Parfumswinkel.

7. Speciaal voor de fervente wintersporter heeft Lancaster een zonneproduct ontwikkeld die de huid beschermt tegen wind, kou en zon. Daarboven stimuleert hij het bruinen. Wat kunnen we nog meer vragen? € 28,- in onder andere warenhuizen.

Laat die winter en vrieskou nu maar komen! We will kick your ass!

Topfoto © Bbib.nl

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded