Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Effetto Nudo met Giorgio Armani

Door Angelique op 05.01.2014

Haute couture for the skin! Geniet van de 1ste zonnestralen - wanneer ze ook komen - met een stralende huid. Linda Cantello ontwierp voor Giorgio Armani een nieuwe kleurenfilosofie die de elegance van de '30s en de bijhorende Hollywood Glamour weerspiegelt.

De nude trend is helemaal hot. Wie wil er nu niet een engel-achtige look. Het zal lijken alsof je amper make-up aanhebt but you’ll shine like never before.

Het gamma bevat een Fluid Sheer Radiant Pigment, deze licht je jukbeenderen mooi op. Als je hem mengt met je foundation verkrijg je een warme en stralende teint. Of gebruik hem zelfs als oogschaduw primer. Multifunctional op-en-top! 

Het Effetto Nudo Palet zal je huid helemaal laten stralen. Voor een ‘peau d’ange’ effect. Het poeder bevat micropareltechnologie en is een unieke samenstelling tussen poeder en crème, voor een ongelofelijk lichte textuur. Gebruik het zowel als foundation of oogschaduw. De collectie wordt vervolledigd met smooth silk eye pencils, Flash Laquers en Rouge d’Armani Sheers voor een complete look.

1. Fluid Sheer Radiant Pigment € 48,-.
2. Effetto Nudo Palet € 73,-.
3. Rouge d'Armani Sheer Lippenstift komt in Roze, Corail en Plum € 34,-.
4. Oogpotlood komt in Navy Blauw, Chestnut en Bruin € 22,-.
5. Flash Lacquers in Roze, Corail en Plum € 31,-.

Verkrijgbaar vanaf februari 2014 bij Galeria Inno en Parfuma.

Foto's © Giorgio Armani.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded