Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welke beautyproducten heb jij in je badkamerkast?

Door Tiany op 03.01.2014

Iedereen heeft zo zijn eigen rituelen. De een drinkt stipt om 11:00 een koffietje, de ander verzorgt zijn gezicht 's ochtends en 's avonds met een dagcrème, serum of lotion. Voor die 2de groep zetten we wat nieuwigheidjes op een rijtje.

1. Caudalie heeft een volledige lijn aan ontschminkproducten. Deze hydraterende Tonic Lotion verwijdert de laatste onzuiverheden en sporen van make-up. Daarbij verfrist en revitaliseert hij de huid. 94,4% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Verkrijgbaar voor € 14,50 via de website van Caudalie.

2. Voor uiterst gevoelige huidjes komt Bio-Beauté van Nuxe to the rescue. De crème heeft een diep voedende werking en beschermt de huid tegen allerlei negatieve invloeden van buitenaf. Bestanddelen zijn o.a. amandelolie, bijenwas en rozenwater. € 21,90 bij de apotheek.

3. Skin-Structure van Filorga is een verstevigend & herstructurerend serum dat de structuur van het gezicht opnieuw definieert. Het serum geeft meer densiteit en volume aan de huid en heeft een liftend effect. € 59,- bij ICI Paris XL.

4. Je lichaam herstelt zich het best als je slaapt en dat weet ook cosmeticamerk Philosophy. Met hun nachtcrème Hope in a jar nemen ze een schoonheidsslaapje doen letterlijk. De crème zorgt ervoor dat je er bij het ontwaken stralend uitziet. € 43,- exclusief bij ICI Paris XL.

5. Ook Dior blijft niet achter wat betreft gezichtsverzorging. Met hun Capture Totale crème herstellen ze de natuurlijke balans. De huid voelt onmiddellijk zacht aan en blaakt van schoonheid en jeugdigheid. In combinatie met het Capture Totale serum verkrijg je het beste resultaat. € 150,70 bij Douglas.

6. Le weekend van Chanel maakt deel uit van een set van 3. Samen met le jour en le nuit is hij onmisbaar in jouw badkamerkastje. Net als wij heeft ook onze huid nood aan weekend. Het is een zuivering die de huid voorbereid op een nieuwe week. De huid is gladder, zachter, stralender en herademt. € 90,- bij Douglas.

Bij welk product zweer jij?

Topfoto © Dior

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded