Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Become a French Ballerina avec Lancôme

Door Tiany op 02.01.2014

Een fluwelen gordijn opens before your eyes. Verblindende witte lichten schijnen een witte gloed over het podium. Aan je voeten spannen lichtroze ballerina pointesThe music begins, je kijkt recht naar het publiek en danst gracieus over de scène.

Laat de inner ballerina in je los met deze nieuwe lente 2014 collectie van Lancôme Paris. Sierlijkheid en elegantie are key. Wij zijn fan! Gloednieuwe ambassadrice Lily Collins channelt haar grootmoeder die in de jaren ’40 een bekende ballerina was.

Haar Engelse roots maar Amerikaanse thuisbasis maakt van deze beauty de ideale free spirit die vrouwelijkheid en jeugd uitstraalt. De shining Hollywood Star schittert in deze campagne vastgelegd door Mario Testino. Ze doet ons zelfs een beetje denken aan de iconische Audrey Hepburn

Lancôme Paris vindt 2 symbolen opnieuw uit in deze French Ballerina collectie. Het satijnen lint, essential for every ballerina, krijgt een heuse make-over in pop-couture thema. Het vormt de roze draad lint doorheen de hele collectie en werd verwerkt in het palet en de blush. Het gamma biedt alle tinten roze aan zodat zelfs de most modern ballerina haar favoriet vindt. 

Het gamma bestaat uit een highlighter blush in het iconishe Lancôme roze, verpakt in een doosje dat doet denken aan de spiegels van de dansstudio. Het Doll Eyes Hypnôse pallet zal je ogen doen schitteren. Ga je voor een subtiele look of eerder een intense smokey eye voor a more modern approach

De dazzling Ombre Hynôse is een mix van een delicate crème en zijdezacht poeder. Buiten de bestaande reeks oogschaduwen, verwelkomt deze collectie 2 nieuwe tinten: ultra-glam goud en sensueel roze. De Waterproof Khôl Hypnôse komt in een taupe tint, ideaal om die oogopslag te vergroten. 

Voor wie perfect lips wil, is er de Gloss in Love. De smoothing, uiterst glanzende formule zorgt voor onweerstaanbare lippen en komt in mooie zachte, roze tinten. Where is that Prince Charming? Ten slotte om je look te vervolledigen is er de Vernis in Love. De nagellakjes komen in 3 tinten: een undercoat en roze of grijze topcoat. You’ll be shining in that spotlight!

Alle producten zijn vanaf februari 2014 verkrijgbaar. Je betaalt voor de highlighter € 52,- voor het oogpalet € 58,- voor de aparte oogschaduw € 27,-. De waterproof mascara komt op € 26,- een lipgloss komt op € 26,- en de nagellakjes aan € 17,50 per stuk.

Foto's © Mario Testino for Lancôme. 

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded