Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New stuff in the facial department

Door Koen op 01.01.2014

Zoals Nicolas Degennes van Givenchy ons al toevertrouwde, ligt de toekomst van beauty bij de huid. Skin, skin and skin zei hij. De verzorging van onze huid is 1 van de belangrijkste zaken om aandacht aan te besteden. En omdat ons gezicht erg fragiele huid heeft, ligt daar de focus.

1. De luxueuze huidverzorging van La Mer is al lang geen onbekende meer. Hun Cleansers zuiveren zachtjes de huid terwijl de vochtbarrière behouden blijft. Deze cleansing lotion is een rustgevende, melkachtige emulsie die de huid zuivert en zacht genoeg is om oog make-up te verwijderen. € 80,- online bij La Mer.

2. Een andere, misschien iets minder bekende naam binnen de luxeverzorging is La Prairie. Het hoofdbestanddeel van hun producten is kaviaar! De bodycream mag je over heel het lichaam aanbrengen. Voor het beste resultaat breng je hem best onmiddellijk na het douchen of baden aan. € 262,- bij o.a. ICI Paris XL.

3. De Skin Drink van Givenchy verwijdert alle onzuiverheden. Hij reinigt de huid zodat die vrij kan ademen. Je gezicht zal zo zacht aanvoelen als een perzikhuidje. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 30,-.

4. Het Masque Lissant Hydratant 24H van Bio-Beauté Nuxe is hét geheim voor een frisse huid en een ontspannen look. Het maakt de huid soepel en gladder. Voor een intense hydratatie breng je een dikke laag op je gezicht aan en laat je het 5 tot 10 min. rusten. Daarna met water afspoelen. Voor een onmiddellijk fris en gladstrijkend effect kan je ook een dunne laag aanbrengen en 3 min. laten rusten. € 18,- bij o.a. de apotheek.

5. De dagverzorging van Maria Galland, waaronder de Crème Précieuse, geeft de gestresste huid een nieuwe frisheid. Door zijn natuurlijke oliën, vitamines en UV-filter beschermt de crème de huid tegen veroudering die door licht veroorzaakt wordt. Beschikbaar in schoonheidsinstituten voor € 51,90.

Laat het smeren beginnen!

Topfoto © Maria Galland

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded