Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty verdoezelproductjes

Door Angelique op 01.01.2014

Er zijn in beautyland heel wat verschillende soorten producten om de oneffenheden waar het gezicht mee te maken heeft te verdoezelen. Maar wat dient dan juist waarvoor?

1. Het wondermiddel voor al wie te maken krijgt met die oh zo vervelende puistjes. Normaderm Hyaluspot van Vichy doet er slechts 2 uur over om een puistje te desactiveren. Na 48 uur is het puistje weg, zonder sporen na te laten. Een product als dit kunnen we alleen maar aanmoedigen! € 12,95 bij o.a. de apotheek.

2. De Instant Concealer van Clarins is ideaal om donkere kringen rond de ogen te verdoezelen. Hij past zich aan aan je huidskleur en verheldert je blik. Hij corrigeert perfect alle tekenen van vermoeidheid. Een ander pluspunt is dat hij lang houdt. € 25,- bij de parfumswinkel.

3. Naast de BB cream is er ook de CC cream. CC staat voor Complete Correction. Het is een ideaal goedje voor de moderne vrouw, snel en gemakkelijk aan te brengen. Hij gaat verouderingstekenen tegen, kalmeert en moisturizes de huid. Daarnaast beschermt hij tegen de zon en werkt hij onzuiverheden weg. Aanbrengen kan gewoon met de vingertoppen op een gereinigd gezicht. Deze van Chanel kost € 60,- en is verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL.

4. De superprimers van Clinique zorgen voor de perfecte basis voor je foundation. Ze egaliseren en verfijnen de huidtextuur waardoor de foundation gelijkmatiger aangebracht kan worden. Ze zijn verkrijgbaar in 3 formules. Deze Universal Face Primer is kleurloos en ideaal voor vrouwen die geen problemen hebben met hun teint. € 27,50 op de website van Clinique.

5. Dream Tint van Jane Iredale bestaat eigenlijk al langer en kan beschouwd worden als de voorloper van de CC cream. Hij is beschikbaar in 3 kleurcorrigerende tinten. Peach egaliseert de pigmentatie, Lilac verheldert een vale huid en Warm Bronze doet een doffe huid herleven. Hij is beschikbaar in 5 huidtinten. € 41,90 bij Parfuma.

6. BB creams blijven het goed doen. Deze van M.A.C is er voor elke huidtint. Hij werkt imperfecties weg en versterkt de natuurlijke helderheid van de huid. € 27,50 bij M.A.C.

Fieuwie gelukkig kunnen we er nu weer aan uit!

Topfoto © M.A.C

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded