Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Your final touch for NYE: glitter nails

Door Loes op 31.12.2013

Hoera. Vandaag is het de officiële feestdag van iedereen die verslaafd is aan glitters. Today is the day dat het helemaal is toegestaan om als discobol door de stad te dansen. Alle jurkjes met pailletten, party shoes met glinsterende hakken en grote diamanten oorbellen worden voor New Years Eve uit de kast getrokken. And I’m loving it!

De laatste final touch voor je de nacht tegemoet gaat dansen met een goedgevuld glas champagne in de handen? Je nagels uiteraard! Ik moet toegeven dat ikzelf heel het jaar door glitternagels draag, maar dat vandaag een goed excuus is om er wat extra aandacht aan te besteden. Hier alvast wat inspiratie waar je het perfecte potje met een overdosis aan glitters kan scoren.

1. We beginnen voorzichtig. De kleur zilver is meestal safe en de glittertjes zijn heel klein zodat ze een mooi egaal effect geven op je nagels. A classic maar een zeer classy classic. Ici Paris XL - € 4,95

2. Hallo, iedereen wil toch passioneel gezoend worden om klokslag 12 uur? Een subtiele hint kan dus zeker geen kwaad. Kleine glitterende hartjes op je nagels? Urban Outfitters at your service! - € 3,50

3. Grote glitters, kleine glitters, roze glitters en goude glitters!  Dit is nagellak voor de gevorderden. Allemaal kleurtjes en alle maten door elkaar. American Apparel - €11,-

4. Ben je bang dat al die glitters een beetje kinderachtig worden? Kies dan voor een volwassen kleur zoals deze roestbruine variant. Nails inc. - £11,-

5. All that glitters ain’t gold! Ga voor the real deal, bladgoud (fake weliswaar) op je nagels! Hema - € 3,25

6. Glitters zo duister als de nacht bij Chanel. This is love on the first sight! Chanel - $ 26,-

7. Last but least, een nagellakje die het beste van de 2 werelden combineert: subtiele kleine glittertjes in verschillende felle kleurtjes. Een mooi holografisch effect als resultaat. Voor mij een absolute winner! H&M -€ 3,95

Golden tip: heb jij ook zoveel moeite om deze glitternagellak er weer vanaf te halen? Lees dan het artikel How to remove x-mas glitter nailpolish

Topfoto © Pinterest.

page loaded