Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s get exotic with Tropika

Door Angelique op 31.12.2013

Stralende teint? Mooie gloed op je gelaat? Alles begint met een goede huidverzorging! En dat kan vanaf nu met een exotisch tintjeAi carambaTropika Skincare is een Belgisch beautymerk met een reeks huidverzorgingsproducten op basis van exotische ingrediënten. Fresh en fruity? Dat zijn deze zachte producten helemaal. 

Op en top Belgisch! De Tropika Skincare producten worden volledig in ons klein Belgenlandje geproduceerd. De ingrediënten die erin verwerkt worden, komen daarentegen uit zonnigere oorden. Aan de basis van deze brand new skincare line ligt avocado en baobabolie, die huidveroudering tegengaan en een hydraterend en herstellend effect hebben. Thanks to een hoge concentratie antioxidanten en tal van vitaminen.

Het gebruik van tropische ingrediënten kom je wel vaker tegen. Waar Tropika Skincare dan het verschil maakt, is in de combinatie ervan. Baanbrekende formules die verschillende huidtypes van binnenuit verzorgen? Daar tekenen wij voor!

Kies voor een dagcrème om je dag goed te beginnen en de herstellende nachtcrème om hem af te sluiten. Daarnaast heb je ook nog de bodylotion en de reinigingsmelk. Met Tropica Skincare heb je alle benodigdheden klaar om je dagelijks beautyritueel perfect te starten.

Voor de gevoelige huidjes onder ons is er goed nieuws. Elk product is vrij van parabenen en minerale oliën en bevat enkel een hypoallergeen parfum. Smeren maar! Je kan Tropica online aankopen op de website, waar je tussen de € 12,- en de € 30,- betaalt. 

Foto's © Tropika

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded