Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

1st day of the year must-haves

Door Astrid op 30.12.2013

Als dinsdag 31 december de ultieme glamour & party dag is, dan is woensdag 1 januari vaak het tegenovergestelde. No shame in that! Holly Golightly - style inspiration N° 1 - was immers ook geen hangover hero.

Aquarius (of ander suikerdrankje van je persoonlijke voorkeur), pijnstillers en een dekentje spreken voor zich, maar vergeet je ook je looks niet? Zorg dat je dit jaar extra goed voorbereid bent en sla op voorhand volgende essentials in:

1. Een goeie detox kuur begint van binnenuit. De BB Detox thee van Kusmi Tea bevat groene thee, mate, paardenbloem en rooibos. Heerlijke goodies die je uitgefeest lichaam de boost geven die het nodig heeft. Met de heerlijke pompelmoessmaak is het bovendien helemaal geen opgave om veel te drinken, mjam! € 14,80.

2. Stack up some Vita Coco Coconut Water! Zo veel je kan dragen. Lekker, gezond en opnieuw hydraterend.

3. Een dutje doen, kan ook in stijl. Je vindt zo’n fabulous Breakfast at Tiffany’s inspired oogmasker op Etsy al vanaf € 21,-.

4. Puffy eyes? Niet dankzij deze oog crème van philosophy. Eye hope werd speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid rond de ogen aan te pakken. Fijne lijntjes, donkere cirkels en opgezwollen ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon na een likje van dit goedje. $ 49,-.

5. De spiegel zal op woensdag 1 januari waarschijnlijk niet je beste vriend zijn. Sorry. Wie snel een boost wil, kan die nu wel uit een tube halen. De zonnefilter zal je waarschijnlijk niet nodig hebben, maar wat extra vocht in je velletje en een frisse kleur op je kaken et voila, je voelt je in no time een stuk beter! Clinique Moisture Surge CC Cream, $ 35,-.

6. The official hangover hairdo is eigenlijk gewoon een eenvoudige hoge dot. Zo heb je dan toch al geen last meer van je haar. Embrace je look en ga gewoon all the way met deze scrunchie van American Apparel ($ 6,-). Wie weet pept de vrolijke kleur je toch een beetje op!

Helpt dit allemaal niet, dan kan je altijd nog ‘celebs without make-up googelen. Works for me when I feel like shit.

En vergeet niet liefste Belmodo lovers: afzien is altijd leuker met 2 - of 3 of 4 - dan alleen dus maak vandaag nog een Facebook event aan waarbij je iedereen uitnodigt om samen deze day of hell te spenderen. Natuurlijk bij jouw thuis, anders moet je zelf naar buiten gaan!

Foto’s: © www.thewalkmagazine.com & glamour.com.

page loaded