Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The new Party up ‘dos

Door Aline op 24.12.2013

Party season = late nights, early mornings. 

Met andere woorden: geen tijd om elke dag onze haren perfect te stylen, maar er is een oplossing om je dag-oud-haar op een snelle manier nieuw leven in te blazen en je outfit te voorzien van een hernieuwde dosis klasse

Ik stel je graag voor aan the 4 new party up 'dos en dus ook inspiratie om je kerstavond haar morgen om te toveren naar prachtig Kerstdag haar!

Dag 2 haar heeft er nog nooit zo goed uit gezien..

1. The 60's Beehive

We spotten deze 1ste up 'do bij Dolce & Gabbana en het is waarschijnlijk onze favo kerstlook. Deze mini-beehive straalt sixties Hollywood glamour uit en is the partner in crime van cateyes ft. red lips

Start met volume mousse, krul de onderste delen van je haar en kam ze zachtjes naar achteren. Steek vanachter vast, trek bovenaan lichtjes los et voilà!

2. Wet look

Up 'do numéro deux zou misschien wel geïnspireerd kunnen zijn op de Belmodo Kerstshoot ... Of waren de peeps at Miu Miu ons voor? 

Deze ontzettend stijlvolle look werd al gespot bij Nicole Richie en valt perfect te combineren met een statement lipstick. Met dit kapsel blijf je gerust weg tot 's morgens vroeg, want the wet look zorgt ervoor dat je haar prima op z'n plaats blijft!

Gel je haar laagje per laagje in, plak het tegen elkaar en maak onderaan je hoofd een staartje. Je kan het als een staartje houden, vlechtje maken, dotje... De keuze is aan jou!

3. Haarband modus: aan

Als je dacht dat sporten tijdens de feestdagen geen optie is, think again! Nina Ricci toonde op de catwalk dat er absoluut geen excuses zijn met deze luxe sports-inspired up 'do

Perfect contrast ook: strak en glad voor de haarband en wild opgestoken erachter voor extra volume en de broodnodige dosis vavavoom!

Crepeer heel je haardos, kam de voorste 5 cm een beetje plat, schuif er je haarband over en steek al je haar achter de haarband nonchalant vast met speldjes. Sexy chique.

4. Kuifje doen

Last but not least: the extreme quiff. 

Badgley Mischka geeft een nieuwe dimensie aan het woord up 'do en stuurt kortharige modellen met torenhoge kuifjes de catwalk op. 

Let wel op: deze look vereist een potje of 3 sculpting gel aan je haarwortels en een stijve arm van het creperen. Het resultaat mag wel zeker gezien worden. 

page loaded