Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smokey Eyes met Bobbi Brown

Door Bieke op 23.12.2013

Een tijdje geleden konden 2 lucky duo’s een exclusieve Bobbi Brown workshop winnen! Make-up artist Bas Hokke legde the 4 lucky girls: Annelore, Dorien, Florence en Lien bij Parfuma in Antwerpen met geuren en kleuren uit hoe ze hun ogen heel smokey kon maken. Perfect for those holidays coming up! Once you 'eye' black, you never go back!


Bobbi Brown heeft een diploma in theatrale make-up en begon erna te werken als professionele make-up artieste. After some years ontwikkelde ze haar eigen lijn van lipsticks: a new brand was born. Wie beter dan zij om alles te weten over die perfecte make-up look.

Bas Hokke legde onze winnaressen met plezier stap voor stap uit hoe je stralend voor de dag komt. With only a few products kan je een divers gamma aan looks creëren. Heb je je overslapen en wil je toch snel fris voor de dag komen? No problemo: reinig eerst je gezicht met de soothing cleaning oil en breng het intensive skin supplement serum aan. Breng nog vlug een vleugje concealer onder de ogen aan en een highlighter net onder de wenkbrauwen. You’ll shine without any effort!

Hebben we wat meer tijd? Werk je foundation bij, in de winkel kan je de juiste kleur laten testen. Vanaf dat de kleur in je huid verdwijnt weet je dat je de right one hebt. Neem zeker never, oh never een te donkere foundation. Color will be added met een bronzer of blush. Nooit met je foundation. Dit is de basis van je make-up en moet er as natural as possible uitzien!

Volgens Bobbi is de volgende stap dus een bronzer for that perfect sun-kissed look. Vergeet ook je lips niet te verzorgen met een verzorgende lippenbalsem. Alle Bobbi Brown customers are huge fans van de Lip Balm in het gamma. Hij doet meteen al een lichte roze kleur in je lippen uitkomen. Mwah!

Willen we toch iets fellers? Add a touch of red! Elke vrouw staat prachtig met deze kleur, is it now dark more light or a classic red color. Test de kleurtjes uit op je hand om zo te bepalen wat het beste bij je huidskleur past. Na de pretty lips volgen de wenkbrauwen, zelfs al heb je een hele lichte tint. Een beetje touch-up kan echt wonderen doen voor je blik.

Pas na alle andere stappen komen de ogen aan de beurt! Volgens Bobbi moet alles heel makkelijk en snel aan te brengen zijn en heb je weinig tijd dan kan je best je eyes gewoon een lakje mascara geven en meer de focus leggen op een egale teint en shiny lips.

Hoe maak je nu die perfecte smokey eyes? Be careful voor té veel schaduw. Breng je basis oogschaduw aan van bij de wimpers t.e.m. je arcadeboog, dit kan in elke kleur zijn, lichtbruin voor een naturel effect of zwart voor a dark look. Veeg de overtollige oogschaduw weg met de tip van een zakdoek of een wattenstaafje. Breng daarna de 2de oogschaduw in een lichtere medium kleur aan net onder je oog. Don’t forget to blend, blend, blend! Dit maakt hét verschil tussen een professionele make-up of die van a novice.

Kleur daarna je ooglijntje vanaf de buitenkant van je oog, hoe dikker de lijn the more dramatic. Now which girl doesn’t love glitter? Tal van vrouwen vroegen Bobbi om de glitterende oogschaduw vast in het gamma beschikbaar te maken. En zo geschiedde. Nu kunnen we altijd a touch of sparkle toevoegen op onze ogen. Perfect for the holidays of voor bij een etentje bij kaarslicht, je ogen zullen helemaal oplichten!

Om af te werken eindigen we met 2 à 3 lagen Smokey eye Mascara. Dé hit van het seizoen, everybody loves it! Ook onze Belmodo Addicts Angelique, Bie en Tiany testen het uit. And they absolutely loved it! Order yours via Cosmeticary en via Parfuma. Wil je ook een make-up workshop volgen? Dagelijks kan je bij Parfuma Antwerpen of Parfuma Brussel terecht. 

Angelique: "A little make up touch up at work by Bobbi Brown smokey eye, me like!"

Bieke: "De mascara verlengt niet alleen de wimpers maar zorgt voor een natuurlijke look en gaat de hele dag mee! Double like wink"

Tiany:  "Met deze mascara heb je feathery eyelashes voor dat natuurlijk verlengend effect."

Foto's © Maya Bogaert, Foto Belmodo Addicts © Dirk AlexanderBram Laebens.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded