Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Feestelijk het nieuwe jaar in met Givenchy

Door Tiany op 22.12.2013

Naar aanleiding van de komende feestdagen creëerde luxecosmeticamerk Givenchy, de limited edition feestcollectie 'Ondulations Précieuses 2013'.

Givenchy staat bekend om zijn zeer populaire en geliefde limited edition make-upcollecties en zag voor deze feestdagen dan ook de kans schoon om opnieuw een eigen collectie te maken.

De ontwerpen die je terugvindt in de verpakkingen van Ondulations Précieuses 2013 zijn gebaseerd op het ster-embleem van de Givenchy-couture.

1. In de met sterren bezaaide verpakking belooft Givenchy een oogschaduw vol sublimerende effecten, dit door de transparante formule voorzien van goud en zwart tinten. Deze kleurtonen in de Ondulations D'or versmelten tot een compact en intens brons. € 56,-.

2. De Phenomen' Eyes is de mascara van deze collectie. De zwart- en goudtinten van dit product laten je wimpers meefeesten in volle glorie. € 31,-.

3. Nog een andere must-have is de Lash Sparkles. Deze gouden, transparante, non-sticky gel wordt aangebracht na de mascara wiens effect hij versterkt. € 28 ,-.

4. Le Rouge Givenchy lippenstiften zijn deze keer opnieuw erg draagbaar en gaan je partylook helemaal afwerken. Ook dit item haal je graag uit je handtas, deze lipstick is omhuld in een gouden jasje waarop 2 matte rozen prijken. € 35,-.

5/6. Om je feestlook een finishing touch te geven, heb je de keuze om je nagels op te vrolijken met Le Vernis Givenchy. Een elegant goud of een fataal rood? Het is beslist een goede en smaakvolle keuze. Zo geeft zelfs Givenchy de tip mee om je rode nagellak te voorzien van een gouden randje als French manicure. € 21,-.

Givenchy Ondulations Précieuses 2013 is een kleine make-upcollectie van allemaal nieuwe producten. Het goud, zwart en dieprood, de luxueuze verpakkingen. Dit zijn ongetwijfeld dé sleutelingrediënten voor een geslaagde feestcollectie. Maar ook zwoel, kleurrijk en extra chique: genoeg redenen dus om deze collectie boven te halen met de komende feestdagen.

Givenchy Ondulations Précieuses Kerstcollectie 2013 is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Foto's © Givenchy

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded