Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shopping beauty for X-mas

Door Koen op 21.12.2013

Tijdens je zoektocht naar het ideale kerstcadeau stoot je allicht ook tegen een gigantische berg beauty producten die de moeite waard zijn om in een prachtig geschenkpapiertje onder de kerstboom te leggen. Yepsie, ook on the beauty side zijn er tal van must-haves die deze feestdagen perfecto zijn om als cadeau te geven of om gewoonweg zelf te krijgen. Wij gieten alvast enkele beauty options in een lijstje.

Het meer dan iconisch parfum Flowerbomb en zijn mannelijke tegenhanger Spicebomb worden feestelijk aangekleed voor de komende Happy Holidays periode. De limited editions voor zowel les hommes als de ladies bevat de typische kruidige combinatie. Flowerbomb kreeg een wit jasje aan, terwijl Spicebomb werd omgetoverd tot eeen titanium versie. Genoeg redenen om een vleugje Viktor & Rolf in huis te halen. Spicebomb Titanium Editie 90 ml voor € 79,-, Flowerbomb Holiday Season heb je aan € 92,50 voor 50 ml. Te koop bij o.a. Planet Parfum.

Voor een klein, schattig, maar deugdoend kerstgeschenk is Kiehl's de perfecte beauty hotspot om halt te houden. Je kan er kiezen uit prachtige cadeauboxen, een resem Kiehl's klassiekers en vrijwel iets voor elk budget. Voor de feestdagen liet Kiehl's zijn producten onder handen nemen door graffitikunstenaar Eric Haze. De uit New York afkomstige artiest is gekend voor zijn graphic work voor o.a. albums van L.L. Cool J. en de Beastie Boys. Wij smelten alvast weg bij de klassieker Crème de Corps die door Haze met sterretjes werd overladen. Check de Kiehl's stores in Brussel en Antwerpen. Te koop voor € 29,50 voor 250 ml.

Wintertuinplezier in een flesje? Onderstreep dan de Fleur d'Or & Acacia van L'Occitane in dit beauty gifts lijstje. Mediterraans, overgoten door Kerst, vol van citroen, bergamot, mimosa, acacia, wit hout en muskus. Geparfumeerd, vrouwelijk en oh zo perfect voor een gezellige kerst. Verkrijgbaar in kofferformaat met Eau de Toilette (75 ml.), geparfumeerde douchegel (175 ml.) en de handcrème (30 ml.) voor € 65,-.

Klinken de namen Belugaria, Peak of Chic, On a Sliver Platter, Lots of Lux, Ignite the Night en Hors d'Oeuvre als zoet water in de mond? Good news, want deze lekkerklinkende titels zijn gebotteld om je nagels van een vleugje glitter te voorzien. Essie laat je schitteren als nooit tevoren. Glitter, Shine en Party Mood op je nagels. Verkrijgbaar in de parfumerie voor € 10,99.

Ladies houden van rozen. That's a fact. Dus we deden een écht vreugdedansje toen de gloednieuwe Rose Collection by Diptyque in ons vizier kwam. Het Franse beautymerk staat garant voor exquisite geuren, zowel in verzorging, parfum als in spulletjes om je interieur een geurboost te geven. Je shopt Diptyque bij Cosmeticary in Antwerpen. € 72,- voor het parfum Eau Rose (100 ml), € 50,- voor de Bodymilk (200 ml) en € 25,- voor de handcrème (50 ml).

Topfoto © Kiehl's

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded