Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty trend: the ombre lip

Door Kim op 20.12.2013

Move over ombre hair, het is tijd voor de ombre lip! Juist ja, voortaan zijn het niet je lokken die de ombre behandeling krijgen maar begin je best te oefenen met lippenstift. Minder permanent en toch trendy - meer kan een meisje niet willen, zeggen ze dan.

Geen beauty trend zonder celebs, ook Blake Lively, Jessica Alba, model Joan Smalls en Selena Gomez zijn al gespot met ombre lips. De beauty trend was ook al te spotten op de catwalk bij Dolce & Gabbana.


Hoe doe je dit nu zelf? Zorg 1st en vooral voor een goede lip brush en lip liner. Ga van donker naar licht voor het mooiste effect. Het makkelijkste is om 2 kleuren te gebruiken die op elkaar lijken, zodat ze op een natuurlijke wijze in elkaar overvloeien.


Alle foto's via Grazia.

page loaded