Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time to relax with Rituals Cosmetics

Door Angelique op 18.12.2013

It's the season to be jolly! Maar spijtig genoeg is dit niet altijd het geval. 5-gangen diners plannen, hét perfecte Kerstcadeau vinden en je schoonmoeder paaien. De feestdagen zijn vaak een hectische periode. Rituals Cosmetics ziet dit helemaal anders. Neem voor de verandering eens tijd voor jezelf om volledig te ontspannen en ten volle te genieten van de prachtige Kerstsfeer. Ahhh, zalig!

Omdat onthaasten the new word is, creëert het beautymerk de Facebookactie 'Surprise a friend'. Hiermee kan je je geliefde of je best friend verwennen met een cadeaupakket ter waarde van € 16,50. Nomineer hem of haar via de Rituals Facebookpagina en wie weet wint jouw BF één van de 50 cadeaupakketten en baden zij binnenkort in een bad vol weelderig schuim. 

Met Rituals kun je echt relaxen tot in het kwadraat want vanaf nu is er de nieuwe web- en mobileshop. Zo kan je rustig in no time al je kerstcadeautjes kopen waarbij je de winkelstress achterwege kan laten, dit 24/7. Klein extraatje: als je voor 22:00 uur besteld, heb je je Rituals-goodies de volgende dag al in huis. So hurry up dear!

Het resultaat van de 'Relax, it's Christmas!' campagne is dit super lazy filmpje waarmee je meteen in relax modus bent:

Merry Christmas and a happy New Year! 

Foto's © Rituals Cosmetics

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded